Infoavond / Proeverij - Mindfully
471
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-471,page-child,parent-pageid-257,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Infoavond / Proeverij

Introductieavond over Mindfulness

Heb je behoefte meer balans en aandacht in je leven voorgenomen in het nieuwe jaar? Wil je (meer) weten wat deze populaire term “mindfulness” nu eigenlijk betekent? Wees welkom op een introductieavond. Deze worden regelmatig gehouden op trainingslocatie Crosestein 1402b, 3704NE Zeist.

De MBSR training- Mindfulness Based Stress Reduction – is een wetenschappelijk onderbouwd programma waarin je leert op een gezondere en effectievere manier in het leven te staan en stress te hanteren.

 

Introductieavonden: Dinsdagavond 5 februari 19.30 -21.00u

Voor wie?

 

De training is geschikt voor mensen die:

  • Praktische handvaten willen over hoe je met stress om kunt gaan
  • Méér willen leven in het hier en nu
  • Last hebben van piekeren
  • Actief willen bijdragen aan verbetering van hun gezondheid en kwaliteit van leven

Na de training zal je bewuster je eigen reactie patronen herkennen waardoor je minder vanuit de “automatische piloot” reageert. Aan de hand van de aangeboden oefeningen kan een nieuwe verhouding tot het minder aangename van het leven ontstaan. Je kunt een eigen strategie ontwikkelen om met stressmomenten om te gaan.

Er is een (telefonisch) voorgesprek om te kijken of de training aansluit bij jou, je verwachtingen en klachten.